Предлагаме на нашите клиенти хранителни добавки в нашия уеб магазин eqology.com.

Нашите продукти са разработени в сътрудничество с водещи билкари, хомеопати и биохимици. Разработването и производството на продуктите се извършва в Норвегия и в ЕС в съответствие със стандартите за ДПП (добра производствена практика).

Всички наши продукти се основават на естествени, високоефективни съставки, които не са включени в списъка на WADA със „забранени вещества“. Те са тествани за наличие на забранени вещества и са одобрени от Кьолнския списък®. Нашите доставчици гарантират, че нито един от продуктите на Eqology не е тестван върху животни.

Eqology, както и нашите доставчици на Pure Arctic Oil, притежава сертификат MSC. MSC (The Marine Stewardship Council) е международна организация с нестопанска цел. Риболовните стопанства, сертифицирани по MSC, гарантират, че рибата се лови в количества, които позволяват на рибните популации и екосистемите, от които зависите, да останат здрави и продуктивни за в бъдеще. По този начин нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че омега-3 мастните киселини в нашия продукт Pure Arctic Oil са с най-високо качество и са събрани и обработени при най-високи стандарти за устойчивост.

Месец, отговарящ на условията:

Закупувате Pure Arctic Oil Premium, Pure Vegan Oil, Pure Arctic Oil For Kids, Nordic Energy Booster, Vitamin K2+D3, Essential, Anti Age Collagen или Shake (не е безплатно през първия месец).
Трябва да препоръчате поне трима нови приятели.
Вашите трима приятели купуват Pure Arctic Oil Premium, Pure Vegan Oil, Pure Arctic Oil For Kids, Nordic Energy Booster, Vitamin K2+D3, Essential, Anti Age Collagen или Shake.
Следващият месец:
Ще получите БЕЗПЛАТНО своя продукт Pure Arctic Oil Premium, Pure Vegan Oil, Pure Arctic Oil For Kids, Nordic Energy Booster, Vitamin K2+D3, Essential, Anti Age Collagen или Shake. Трябва да платите само пощенските разходи за вашия БЕЗПЛАТЕН продукт.

3FF важи за плащащи клиенти.
Ако някой от вашите приятели има безплатен месец или плащането не е приключило, той няма да участва в 3FF за този месец.
Тогава ще трябва да препоръчате нов приятел, който да се присъедини към 3FF.

Ако някой от Вашите приятели се класира за програмата 3FF сам, ще бъдете отстранени от програмата 3FF.
Съвет: Уверете се, че винаги отговаряте на условията, като винаги имате няколко допълнителни приятели.

Добрата производствена практика е ръководство за производство, изпитване и осигуряване на качеството, за да се гарантира, че производството и продажбата на храни, лекарства и фармацевтични продукти са безопасни за хората.

Нашите продукти са разработени в сътрудничество с водещи билкари, хомеопати и биохимици.

Разработването и производството на продуктите се извършва в Норвегия и в ЕС в съответствие със стандартите за ДПП (добра производствена практика).

Всички наши продукти са базирани на естествени и високоефективни съставки, които не са част от „Списъка на забранените вещества“ на WADA. Те са тествани за наличие на забранени вещества и са одобрени от Cologne List®.

Нашите доставчици гарантират, че нито един от продуктите на Eqology не е тестван върху животни:

🔴 Ние не тестваме готовите си продукти върху животни и не сключваме договори с други организации за това.
🔴 Всички съставки може да са били тествани върху животни в даден момент от историята, но ние не сме тествали съставките на нашите продукти върху животни.
🔴 Нашите доставчици гарантират, че не тестват съставките върху животни и не са възлагали на други да го правят.
🔴 Ние не тестваме върху животни в процеса на производство на нашите продукти и не възлагаме на други да го правят.
🔴 Eqology е част от списъка с продукти и марки на Animal Welfare Alliance, които не са тествани върху животни.

Eqology и повечето хора, работещи в сферата на здравеопазването, смятат, че в един идеален свят бихме могли да си набавяме всички витамини, минерали и други жизненоважни за организма ни вещества чрез разнообразно хранене.

Реалността е такава, че много малко от нас са в състояние да го направят.
Ето защо предлагаме нашите продукти – като допълнение към нормалното хранене, за да гарантираме, че потребителите на нашите продукти приемат достатъчно от жизненоважните вещества, от които тялото ни се нуждае всеки ден.

Всички съставки в продуктите на Eqology са одобрени в съответствие със законите на ЕС и Норвегия.

Използваните билкови съставки са включени в „Списъка на растенията“ на одобрените търговски съставки за храни. Избрали сме нашите специфични суровини въз основа на оценка на качеството на съставките. Това включва спецификации, различни сертификати, доказващи отсъствието на нежелани компоненти в екстрактите, данни за стабилността, сертификати за анализ за всяка избрана партида билкови екстракти и документация, показваща, че качеството на производството отговаря на индустриалните стандарти.

Ние работим с избрани доставчици, които познаваме добре и които практикуват добър вътрешен контрол на качеството.
Всички наши производители са одобрени от националните си органи за безопасност на храните и производство на продукти съгласно законодателството на ЕС и норвежкото законодателство. Те следват ясни насоки по отношение на безопасността, консумацията на минерали и витамини и представляват вещества, които са разрешени в хранителните добавки.

Eqology спазва приложимите правила и разпоредби относно етикетирането и тестването на продуктите във всяка от страните, в които продаваме продуктите си.

Разпоредбите за това какво може да бъде обозначено като органично се различават в отделните страни. Това затруднява компаниите, които работят в цяла Европа.

Няма гаранция, че органичните продукти са естествени и чисти: Един продукт може да съдържа много „небиологични“ съставки, но въпреки това да се счита за биологичен, стига съдържанието на биологични съставки да е достатъчно високо.

Нашата цел е да произвеждаме продукти, които са възможно най-естествени и чисти, без да правим компромис с функцията и ефекта, и на достъпна цена на дребно.

Ето защо решихме да не изтъкваме нашите органични продукти в маркетинговия си микс. Трудно е да предоставите био/екологични доказателства за цялото си продуктово портфолио. Някои от нашите продукти са биологични, без да бъдат рекламирани като органични. На този етап обаче не можем да гарантираме, че те ще останат органични завинаги.

Това зависи от доставките и качеството на суровините във всеки един момент. Някои продукти никога няма да бъдат класифицирани като органични, като например продукти с високо съдържание на вода – защото водата не може да бъде обозначена като органична.

Продуктите Eqology са създадени, за да помогнат на здравите хора да останат здрави.
Ако приемате лекарства или имате здравословен проблем, трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди да приемате нашите продукти.

Бременните жени трябва да се уверят, че приемат достатъчно разнообразни хранителни вещества. Всички продукти на Eqology се считат за храни, които помагат за поддържане на здравето на организма.

Нито един от нашите продукти не съдържа съставки в количества, които да предизвикват безпокойство по време на бременност.
Това се отнася и за времето, когато се опитвате да забременеете.
Въпреки това имаме златно правило, според което молим пациентите, бременните жени и лицата със специални хранителни нужди да се консултират със своя лекар, преди да приемат каквито и да било добавки.

Това правило важи и за бременните и кърмачките като цяло – въпреки факта, че нашите продукти нямат специални предупреждения за тази група жени.

zНапр. етерични масла, които някои жени се опитват да избягват напълно по време на бременност. Напр. етерични масла, които някои жени се опитват да избягват напълно по време на бременност.

Ако имате някакви опасения, препоръчваме Ви да се консултирате с Ващ лекар или фармацевт и да им покажете списъка със съставките, преди да използвате продукта.
Нашите списъци със съставки можете да намерите на нашия уебсайт. (Просто изберете продукта, който ви интересува. Ще се появи раздел, върху който можете да кликнете, за да се покаже списъкът със съдържанието).

В момента няма налични безплатни мостри за изпращане.

Здравните власти в Дания например препоръчват омега-3 на бременни жени, за да се гарантира, че те имат достатъчно витамин D и омега-3.
Витамин D е необходим за усвояването на калция, което осигурява оптимално развитие на костната структура на плода.
Чистото арктическо масло съдържа и много омега-3 мастна киселина DHA, която от своя страна е важна за развитието на мозъка и зрението.
Някои проучвания показват, че мозъкът на бебето се развива по-добре, ако майката консумира достатъчно омега-3 по време на бременността.

Прясното рибено масло има неутрален вкус и не мирише.

Силната миризма на риба в омега-3 продуктите говори, че маслото е гранясало, което не е много полезно за нас.

Гнилият мирис на рибено масло изтегля от запасите ни от витамин С и витамин Е (основните ни антиоксиданти), за да неутрализира окисленото масло.

Окисляването увеличава атаките на свободните радикали върху тъканите, което е в основата на много заболявания и преждевременно стареене.

Омега-3 е общото наименование на група различни мастни киселини.
Някои от тези мастни киселини са показали положително въздействие върху здравето.
Поради тази причина е важно продуктите да съдържат тези видове омега-3, наречени основно DHA и EPA.

EPA представлява верига от 20 въглеродни атома и пет двойни връзки, докато DHA има верига от 22 въглеродни атома и 6 двойни връзки.
В мозъка, сърцето и очите има голямо количество DHA, поради което може да се предположи, че тази мастна киселина е от голямо значение за тези органи. EPA е прекурсор на невротрансмитерите като част от възпалителните процеси и може да участва в контрола на тези процеси.

Смята се, че DHA има повече ползи за здравето, отколкото EPA, и затова най-добрите омега-3 продукти съдържат по-високи нива на DHA, отколкото на EPA. Следните здравни претенции са одобрени от Комисията на ЕС съгласно следното законодателство за храните: Регламент 432/2012 (ЕС) от 16.05.2012 г. и Регламент 536/2013 (ЕС) от 11.06.2013 г. за морските омега-3 мастни киселини EPA и DHA и витамин D3:

🔴 DHA и EPA могат да допринесат за нормалното функциониране на сърцето (0,25 г на ден)
🔴 DHA и EPA могат да допринесат за поддържане на нормално кръвно налягане (3 g на ден)
🔴 DHA и EPA могат да допринесат за поддържането на нормални нива на триглицеридите в кръвта и организма (2 г дневно)
🔴 DHA може да допринесе за поддържането на нормална мозъчна функция (0,25 г на ден)
🔴 DHA може да допринесе за поддържането на нормално зрение и функция на очите (0,25 г на ден)
🔴 Приемът на DHA от бременни или кърмещи майки може да допринесе за нормалното развитие на мозъка на плода/кърмачето (0,2 g DHA в допълнение към препоръчителното дневно количество омега-3 мастни киселини (EPA + DHA), което е 0,25 g).
🔴 Приемът на DHA от бременна или кърмеща майка може да допринесе за нормалното развитие на очите на плода/кърмачето (0,2 g DHA в допълнение към препоръчителното дневно количество омега-3 мастни киселини (EPA + DHA), което е 0,25 g).

Рибеното масло и маслото от черен дроб на треска са два различни продукта. Докато маслото от черен дроб на треска се произвежда само от черен дроб на треска, рибеното масло се произвежда от цялата риба.

Изключително важно е!
На пазара има много омега-3 продукти и те не са равностойни, въпреки че може да изглежда така.

През 2011 г. Норвежкият научен комитет по безопасност на храните публикува два доклада за омега-3 продуктите, в единия от които се посочва, че консумацията на омега-3 мастни киселини би била полезна за здравето.

В другия се стига до заключението, че сред омега-3 продуктите има известни опасения за гниене.

Ето защо е важно потребителите да избират висококачествени омега-3 продукти от добре познати и уважавани производители, които имат контрол върху това.

Съществуват много изследвания, които показват колко е важно да се набавя достатъчно количество омега-3.

Някои изследвания показват, че резултатите от тях са тясно свързани с използваните при изследването омега-3 продукти.

Това показва, че е изключително важно да изберете правилния продукт, за да се възползвате от ползите за здравето от омега-3.

Не е известен отрицателен ефект от приема на до 3 g (три грама) омега-3 на ден.
Дози над 3 g се класифицират като лекарство и трябва да се приемат само под наблюдението на лекар.

Времето за кървене може да се увеличи при редовен прием на повече от 1 g (един грам) омега-3 мастни киселини дневно.

Това може да означава, че на сърцето не се налага да създава толкова голямо налягане, за да изпомпва кръвта в тялото, а това от своя страна може да намали кръвното налягане.

Това вече е доказано в няколко клинични проучвания.

Като общо правило всеки, който приема противосъсирващи лекарства, трябва да се консултира с лекаря си, преди да започне или спре приема на каквато и да е добавка.

Растителната омега-3 (алфа-линоленова киселина) се съдържа в различни храни.
Най-важният източник са растителните масла.
DHA и EPA се съдържат и в морски продукти, като мазна риба, рибено масло и морски водорасли.
DHA и EPA са дълговерижни мастни киселини, от които можем да извлечем големи ползи за здравето.

Маслото от морски водорасли съдържа както DHA, така и EPA и е най-подходящо за вегетарианци или хора, които не консумират достатъчно риба.

Eqology предлага революционна хранителна добавка с омега-3 масло, получено директно от морски водорасли, наречени Schizochytrium sp.

Тези пресни микроводорасли са богат източник на омега-3 киселини докозахексаенова киселина (DHA) и ейкозапентаенова киселина (EPA).

Организмът ни може сам да произвежда повечето от необходимите му мазнини, но някои мастни киселини трябва да се приемат с храната.

Те се наричат незаменими мастни киселини и се разделят на две групи: Омега-3 мастни киселини (n-3 мастни киселини) и омега-6 мастни киселини (n-6 мастни киселини).

Омега-3 се съдържат главно в мазните студеноводни риби, докато омега-6 имат много други източници, като пълнозърнестия хляб, яйцата и повечето растителни масла и зърнени култури.

Съвременната ни диета се състои от все по-голямо количество преработени храни, както и от промишлено хранени риба и месо.

Това означава, че изборът на съставките в рибата и фуражите за животни днес е оставен на хранителната промишленост.

По чисто икономически причини тя използва в храната на животните прекомерни количества евтини растителни масла, като царевично, соево, палмово и слънчогледово, които са богати на омега-6.
В същото време ние консумираме твърде малко рибни продукти, които от своя страна са най-важният източник на омега-3 мастни киселини.

Проучванията показват, че в организма ни има средно 15 пъти повече омега-6, отколкото омега-3, въпреки че препоръчителното съотношение е около 2 към 1.
Дисбалансът в съотношението омега-6/омега-3, съчетан с твърде малко омега-3 в организма, е свързан с различни здравословни проблеми, като повишени нива на възпаление, слаба имунна система и метаболизъм, както и с негативни ефекти върху отделни органи като мозъка, сърцето и очите.

Поради тази причина е важно да се приема Pure Arctic Oil, което по подходящ начин попълва липсващите омега-3 мастни киселини и помага на организма да постигне по-балансирано съотношение между видовете мастни киселини.

Целта на всеки загрижен за здравето си човек трябва да бъде съотношението омега-6/омега-3 от 5 или по-ниско, което означава, че в организма се добавят максимум 5 пъти повече омега-6 мастни киселини, отколкото омега-3 мастни киселини.

Витамин D е ключът към имунната ни система.

Ние, европейците, си набавяме по-голямата част от витамин D от рибата и морските дарове през доста дългия зимен сезон с малко слънчева светлина.

Витамин D е необходим за усвояването на калция и фосфора, които укрепват зъбите и костите.
Той е важен и за борбата с раковите клетки. Последните изследвания показват, че се нуждаем от 5 пъти повече витамин D, отколкото се препоръчваше досега.
Децата и по-възрастните хора се нуждаят от два пъти повече витамин D, отколкото нормалните възрастни.
Друг е въпросът, че слънцезащитните продукти с SPF предотвратяват превръщането на слънчевата светлина във витамин D от кожата.
Това е само една от причините, поради които трябва да приемате Pure Arctic Oil всеки ден и по всяко време на годината.

Да, това е омега-3 продукт с добавен зехтин (омега-9 и витамин D3).

Препоръчителната дневна доза е 0,15 ml на 1 kg телесно тегло.
Възрастни над 50 kg: 7,5 ml (приблизително 1,5 чаени лъжички) на ден.
Възрастни над 80 kg: 12 ml (приблизително 1 супена лъжица) на ден.

Препоръчваме да приемате двойна доза през първия месец.

Pure Arctic Oil е рибено масло (EPA и DHA) с добавени студено пресован зехтин, витамин Е (стабилизатор), естествен аромат (лимон) и витамин D3.

Избрахме да добавим омега-9 мастни киселини и високо ниво на полифенолни антиоксиданти от уникален студено пресован зехтин.

Омега-9 мастните киселини спомагат за поддържането на здрави кръвоносни съдове и здраво сърце. Те също така помагат за поддържане на нивата на кръвната захар в организма.

За да се предотвратят възпалителните реакции и сърдечносъдовите заболявания, най-доброто решение е не само да се намали приемът на омега-6 мастни киселини, но и да се увеличи приемът на висококачествени омега-3 и омега-9 мастни киселини.

В днешната западна диета получаваме твърде много омега-6 в сравнение с количеството омега-3.
Поради тази причина не е необходимо да получаваме омега-6 като добавка.
По тази причина не е необходимо да получавате омега-6 като добавка.

Омега-3 маслото идва от треска, хамсия и сьомга, уловени в студения и богат на хранителни вещества Северен ледовит океан.

Хората с алергии към риба и ракообразни трябва да знаят, че продуктът съдържа рибено масло.

Хората, приемащи антикоагуланти, жените по време на бременност и децата под една година трябва да се консултират с лекаря си, преди да използват продукта.

Неотворените бутилки трябва да се съхраняват на тъмно, сухо и хладно място или в хладилник.
Отворената бутилка трябва да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 90 дни.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

Когато се съхранява при температура под 4ºС, маслото може да стане мътно (флокулация) поради съдържащия се в него зехтин. След няколко минути на стайна температура маслото веднага става отново прозрачно.

Pure Arctic Oil съдържа рибено масло от треска, хамсия и сьомга.
Следователно съотношението на DHA и EPA в тези видове риба води до същото съотношение и в Pure Arctic Oil.
Маслото, извлечено от тези видове риба, съдържа повече DHA, отколкото EPA, какъвто е случаят и в повечето клетки на нашето тяло.
Омега-3 маслото на много конкуренти се извлича от скумрия и аншоа, които от своя страна съдържат повече EPA, отколкото DHA.

По принцип на децата се разрешава да приемат Pure Arctic Oil веднага щом могат да преглъщат.
Въпреки това винаги трябва да се консултирате с педиатър, преди детето да навърши една година.
Моля, винаги спазвайте препоръчителната доза върху бутилката, в зависимост от телесното тегло.

Подходящо е всяко време, което се вписва в ежедневието ви.

Когато се отвори бутилка Pure Arctic Oil, тя е изложена на въздействието на кислород.
Ако бутилката бъде оставена отворена в топло помещение, маслото ще граняса по-лесно.
Поради тази причина се препоръчва бутилката винаги да се държи затворена и в хладилник, след като бъде отворена.

Не, маслото е пречистено от всички тежки метали и други възможни замърсители.

Не, сухата или неравна кожа например може да бъде видим знак от организма, че липсват основни мастни киселини.
Организмът ще даде по-висок приоритет на клетките на вътрешните жизненоважни органи и по този начин кожата е последният орган, който получава необходимите мазнини.

Други известни симптоми на недостиг на есенциални мастни киселини могат да бъдат:
🔴 Слабо развитие на мозъка
🔴 Трудности с концентрацията и вниманието
🔴 Промени в настроението и емоционална нестабилност
🔴 Вътрешно напрежение/неспокойствие
🔴 Безпокойство, депресия
🔴 Силна жажда, често уриниране и високо отделяне на урина
🔴 Суха коса и пърхот, меки или чупливи нокти
🔴 Слаб растеж

Защо Eqology препоръчва на хората да приемат двойна доза през първия месец?
Защо Pure Arctic Oil съдържа повече DHA, отколкото EPA, за разлика от много други омега3 продукти?

Ниските стойности на Totox се считат за признак на висококачествено омега-3 масло.

Totox е изчислена стойност на „продуктите на окисление“ в съответната стойност на омега-3: AV). Колкото по-ниска е стойността на Totox, толкова по-високо е качеството на омега-3 маслото.

Стойността на Totox в рибеното масло, което използваме в нашето чисто арктическо масло, е по-ниска и следователно по-добра от най-ниската стойност, измерена в предаването „TV2 hjelper deg“ (2014 г.); и то при тест на над 100 норвежки омега-3 продукта.

Най-ниската стойност, измерена в тази програма, е 9,3. Стойностите на Totox на омега-3 маслото, използвано от Eqology, варират леко в зависимост от партидата и се намират в диапазона между 4 и 6. настоящата партида дори има стойност на Totox от само 4,0.

Отидете на адрес omegaratiotest.com/en и въведете личния си идентификационен номер на комплекта за тестване на съотношението Omega-6/Omega-3, за да видите резултатите си.

С помощта на прост кръвен тест в домашни условия бързо ще разберете личното си съотношение на омега-6 и омега-3.
След това можете да видите резултатите си на eqologytest.com след около 15 – 20 дни.
Инструкции за провеждане на кръвния тест можете да намерите тук:

Инструкция за провеждане на Omega-3 тест
Ръководство за провеждане на Omega-3 тест – видео

Пробата ще издържи най-малко 7 дни на стайна температура.
Ако живеете далеч, може да е изгодно да не изпращате теста точно преди уикенд или празници, да съхранявате пробата в хладилник и да я изпратите на следващия възможен работен ден.

Определянето на съотношението омега-6/омега-3 не е вредно.
Ако имате медицинско състояние, което се лекува медикаментозно, резултатите от теста трябва да се обсъдят с вашия лекар.
Също така, ако приемате постоянно лекарства, употребата на Pure Arctic Oil трябва да бъде обсъдена с вашия лекар.
Бихме искали още веднъж да подчертаем, че Pure Arctic Oil е здравен продукт, чиято употреба се препоръчва изключително за поддържане на добро здраве и предотвратяване на възможни заболявания.

Тестовете се обработват изцяло от нашия партньор за анализ Vitas AS.
Достъп до резултатите имат само лицето, което е било тествано, и сертифицираният персонал на лабораторията Vitas.

Ако получите неочакван резултат, който смятате за неправилен, препоръчваме ви да прочетете нашите често задавани въпроси, за да се уверите, че не сте допуснали грешка при попълването на теста.
Ако все още имате въпроси, моля, свържете се с нас, като изпратите имейл до отдел „Обслужване на клиенти“.

Свържете се с нас по имейл, като посочите идентификационния си номер на клиент, и се обърнете към отдел „Обслужване на клиенти“.

Шейкът е уникален, пълноценен заместител на храненето, който съдържа полуобезмаслено обезмаслено мляко и има само 215 kcal.
Продуктът е направен само от най-добрите суровини и съставки и съдържа 50% висококачествен протеин (25 г на хранене), BCAA (аминокиселини с разклонена верига), 12 витамина, 11 минерала, сложни въглехидрати с нисък ГИ, фибри и незаменими мастни киселини.

Шейкът има значителни предимства пред всички добре познати продукти за заместване на хранене, които се предлагат на пазара днес.
Една от основните разлики е процентът на протеините и количеството на захарта.
Шейкът съдържа 50% протеин и получава сладостта си от растителен екстракт от стевия.

Използвали сме само висококачествени протеини с най-висока биологична стойност – смес от суроватъчен протеин изолат (95% протеин), добавен соев протеин изолат и казеинов протеин, тъй като те имат благоприятни ефекти, които суроватката не може да осигури.
Това представлява оптимален състав, който води до стабилно снабдяване с аминокиселини за по-дълъг период от време.
В същото време организмът се снабдява с богат на хранителни вещества растителен протеин, който има антиоксидантни свойства, подпомагащи възстановяването на мускулите след тренировка.

Не, шейкът не съдържа изкуствени добавки, оцветители или ненужни пълнители.

Шейкът може да се смесва с любимата ви напитка: вода, сок, мляко, овесено мляко, оризово мляко, бадемово мляко, соево мляко, кокосова вода или можете да си направите смути с кубчета лед и плодове, вземете каквото ви харесва.
За да отговаря продуктът на изискванията за заместител на храненето, той трябва да се смеси с мляко.

Шейкът е добър източник на фибри и протеини, които увеличават усещането за ситост.
Той стабилизира нивата на кръвната захар и ви помага да управлявате приема на хранителни вещества.

Шейкът е направен от млечен протеинов изолат.
Протеиновият изолат съдържа малки количества лактоза.
Една порция съдържа само 0,034 g лактоза от млечния протеинов изолат.
Ако страдате от непоносимост към лактоза и искате да използвате Шейк, първо трябва да го тествате в малки количества и след това да изчакате няколко часа, за да видите дали имате реакция.

Не, Шейкът се състои от 50% протеинов изолат от суроватка, соя и казеин.

Не, шейкът не съдържа глутен. Декстринът се получава от царевица и не съдържа глутен.

Шейкът е 100% подсладен с естествения подсладител стевия от растението стевия.
Ето защо той не съдържа допълнителна захар.
Освен това Shake не съдържа изкуствени аромати, оцветители или подобрители на вкуса.
Той съдържа значителни количества висококачествени протеини и фибри, по-големи от повечето други продукти за заместване на хранене на пазара.

Освен висококачествени протеини, Шейкът съдържа витамини, минерали, фибри и незаменими аминокиселини. Калорийната му стойност е в съответствие със стандартите на ЕС.

Ако искате да отслабнете, препоръчваме ви да приемате Шейк на закуска и обяд.

Ако искате да поддържате теглото си и да водите активен начин на живот, препоръчваме Ви да приемате Шейк на закуска или обяд.
Вечерното Ви хранене също трябва да съдържа много зеленчуци и колкото е възможно по-малко наситени мазнини.

За да постигнете по-добри резултати от тренировката си, препоръчваме Ви да консумирате Шейкът веднага след приключване на тренировката. „Метаболитният прозорец“ е отворен 20 минути след Вашата тренировка.
Като приемате шейк през това време, оптимизирате възстановяването на мускулната си тъкан.

Една опаковка съдържа 300 грама прах, а една порция е 25 грама.
При нормална употреба това отговаря на 12 хранения.

Eqology се стреми да използва естествени съставки като част от своята продуктова философия.
Това означава, че използваме съставки, които имат дълга история на ефикасност и безопасност на продукта.
Ние изграждаме своята експертиза на базата на информацията от производителя и широко достъпните знания, които сме придобили в резултат на дългогодишна употреба, опит и проучвания. Златно правило в нашия бранш е, че пациентите, бременните жени и хората със специални хранителни нужди трябва да се консултират с лекар, преди да използват нашите продукти.
Това правило важи и за бременните хора като цяло – въпреки факта, че нашите продукти нямат специални предупреждения за тази група жени.

Докато кърмите, е важно да се храните правилно и да получавате достатъчно храна.
Шейкът осигурява пълноценно хранене (заместител на хранене), когато го смесите с нискомаслено мляко.
Продуктът е направен само от най-добрите суровини и съставки и съдържа 50% висококачествен протеин (25 г на хранене), BCAA (аминокиселини с разклонена верига), 12 витамина, 11 минерала, сложни въглехидрати с нисък ГИ, фибри и незаменими мастни киселини.

Важно е да се знае, че стомахът и червата на бебето първоначално не са напълно развити. Протеините са дълги молекули, състоящи се основно от вериги от няколкостотин аминокиселини.

Една все още „незряла“ стомашно-чревна система може да ги усвои само трудно.
Ето защо трябва, ако искате да използвате Шейк и докато кърмите, да го изпробвате постепенно.
Ако детето Ви прояви признаци на стомашни проблеми, след като сте приели Шейк, трябва да изчакате известно време.
След това опитайте отново, така че детето Ви да е имало възможност да се развие още малко.

Смесете шейка с нещо, което ви харесва, например 250 мл кисело мляко, нискомаслено мляко, соево мляко, оризово мляко или овесено мляко.
Първо изсипете течността в шейкър. След това добавете праха, разклатете добре и се насладете!
Ако разполагате с блендер, можете да добавите и кубчета лед или замразени плодове за кремообразна консистенция и вкусен вкус.

Причината, поради която Anti Age Collagen се продава само под формата на прах, а не на таблетки, е обемът, необходим за дневна доза.
Обемът просто е твърде голям, за да може да се вмести в таблетка.

Рибният компонент, съдържащ се в продукта Anti Age Collagen, идва от специално отглеждани пангасиус и тилапия – вид бяла риба, по-позната в по-топлите страни, отколкото в Северна Европа и Норвегия.
Тези видове са адаптирани предимно в рамките на отглеждането им за производство на храни. Експлоатацията на тези видове риба не оказва влияние върху застрашените рибни запаси. Страничните продукти (кости, кожа и съединителна тъкан), които съставляват по-голямата част от рибния колаген, се използват в рамките на производствения процес като колаген на прах.
След извличането колагенът се хидролизира, т.е. разгражда се на нискомолекулни компоненти с добавянето на един или повече ензими и вода.

Не, нашият производител потвърди, че в Anti Age Collagen няма DHA.
Въпреки това малки количества DHA могат да се съдържат във всеки рибен продукт.
Поради това не можем да гарантираме 100% отсъствие, особено във връзка с тежки алергии.

Съдържанието на йод не е установено при анализите. Продуктът не съдържа прибавен йод.

Anti Age Collagen не е бил подложен на специален преглед на безопасността по отношение на употребата му при бременни и кърмачки.

Понастоящем не са ни известни проучвания относно усвояването на нискомолекулния колаген чрез пъпната връв и/или плацентата, т.е. плодът може да отделя следи от колаген.
Според производителя рискът за всякакви свързани с това проблеми, свързани с безопасността, е много нисък; въпреки това по принцип е важно да се вземат предпазни мерки, когато става въпрос за бременни и кърмещи жени и за бебета.
Колагенът е естествен протеин, който се среща често в храните.
Колагенът, който е бил хидролизиран и по този начин има ниско молекулно тегло, е продукт на разграждане на естествения колаген и следователно не е необичаен за организма.

Силициевият диоксид (“ антислепващото вещество“) в Anti Age Collagen е естествен минерал, който обикновено приемаме чрез храната (предимно зеленчуци).
Силициевият диоксид ни е необходим за естествения растеж на костната структура.