За компанията EQOLOGY

Ние в Eqology обичаме природата.
Това е отразено в нашите продукти, които се произвеждат от естествени и високоефективни съставки.
Всички наши продукти са разработени в сътрудничество с водещи лекари по природно здраве, хомеопати и биохимици, които задълбочено изследват съставките, за да ви предложат най-добрите продукти.

Нашата компания е основана в Норвегия през 1998 г.
Репутацията на нашите страхотни продукти ги предшества значително, така че към днешна дата развиваме дейност и в Норвегия, Дания, Швеция, Холандия, Англия, Ирландия, Финландия, Естония, Полша, Австрия, Швейцария, Германия, Франция, Унгария, Румъния, Чехия, Словакия, Словения, Хърватия, Италия, Белгия и Исландия.

Името Eqology идва от EQ и Екология.
То ни казва нещо за продуктите, които са базирани на естествени съставки, както и за уникалните сили, които природата ни предлага.
Но също така и за основната човешка интелектуалност и нагласа.

EQ символизира „емоционална интелигентност“ и „балансиране“.
Това е новото име на нашата продуктова гама. Името подсказва за нов, по-интелигентен начин за насърчаване на здравето и жизнеността.
Става дума за поддържане на естествения баланс в човешкия живот.

Ние сме компания за директни продажби. Това означава, че продаваме продуктите си директно на вас, за разлика от типичните продажби в магазини. При нас няма посредници, така че поддържаме разходите си възможно най-ниски, а вие, клиентите, можете да сте сигурни, че плащате само за висококачествените продукти, които използваме, и за нищо друго. Ние разработваме всички наши продукти сами, така че имаме пълен контрол върху производствения процес и съставките. Искаме да сме сигурни, че се използва само най-доброто.

Като компания за директни продажби можем да предложим на клиентите си нашите висококачествени продукти с доказана ефикасност на най-добрата цена.
Доказателствата показват, че повечето от използваните от нас съставки спомагат за увеличаване на продължителността и подобряване на качеството на живот.
Можем също така да ви предложим уникалната възможност да станете част от нашата общност, като препоръчвате нашите продукти на други хора, които със сигурност ще ги харесат толкова, колкото и ние и вие.
Можете също така да получавате допълнителни доходи, като станете представител на Eqology. Научете повече за възможностите си за работа в Eqology.

ROAR ARNSTAD
CEO

Роар има солиден опит както в сферата на здравеопазването, така и в сектора на бързооборотните потребителски стоки (FCMG). Той има най-добър опит в изграждането на успешен бизнес, като същевременно повишава удовлетвореността на крайните клиенти. Като главен изпълнителен директор на Cosmetic Group, собственик на търговските вериги Vita, Vita Exclusive, Vita.no, той разраства компанията, увеличава пазарния ѝ дял и я превръща в пазарен лидер. Основната задача на Роар в Eqology е да изгради силна корпоративна структура на всички нива заедно с администрацията, компанията Equorum и бизнес партньорите като цяло. Той разработва стратегия, която позволява на компанията да се развива в съответствие с амбициозните цели на Съвета на директорите и собствениците.

BØRRE GJERSVIK
ПРЕДСЕДАТЕЛ ЗА НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, РАЗВИТИЕ И КОМУНИКАЦИЯ НА ЗДРАВНИ КОНЦЕПЦИИ

Børre има повече от 13 години опит в областта на хранителните вещества и козметиката. Опитът му се основава на длъжностите му като главен изпълнителен директор на Dermanor AS, водещ доставчик на продукти за грижа за кожата и красота в Норвегия, директор „Здраве“ в Midelfart Sonnesson и старши директор за страната на Herbalife. Børre е голям почитател на природата и спорта.

DR. MED. HOGNE VIK
ПРОДУКТОВ ДИРЕКТОР

MD, Ph.D., MBA е публикувал повече от 100 международни научни статии. Пише докторската си дисертация за алергията към бреза. В университета Хаукеланд в Берген, Норвегия, изследва алергичните реакции. За международни компании в областта на хранителните добавки и фармацевтичните продукти ръководи управлението и разработването на продукти. Отговарял е и за документацията на добре познати продукти с омега 3 и започва разработването на витамин К2 като хранителна добавка. Hogne Vik е бил председател на управителния съвет на Норвежката асоциация за хранителна култура, норвежката асоциация на производителите на билки, търговците на дребно и тяхната фондация. Бил е и управляващ директор на Норвежкия институт за изследване на храните; Matforsk AS.

BARTOSZ WOGÓRKA
РЪКОВОДИТЕЛ НА ОТДЕЛ ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ И ОПЕРАЦИИ

Bartosz е магистър-инженер по компютърни науки с повече от 20 години професионален опит в областта на информационните технологии и оперативния бизнес. Преминал е от уеб дизайнер до системен архитект, старши програмист, ръководител на проекти, ERP консултант и ИТ и оперативен мениджър в различни глобални компании в Полша и Норвегия. Бартош работи за Eqology повече от 10 години, а от юни 2018 г. е на настоящата позиция. Настоящата му роля включва оптимизиране и управление на бизнес и оперативни процеси, за да се гарантира, че информационните технологии подкрепят бизнес целите и стратегиите.

LAURA EROSS
УПРАВИТЕЛ ПО ПРОДАЖБИТЕ

Laura работи в Eqology от юли 2017 г. След първия си опит в областта на консултациите и телекомуникациите, през последните 8 години тя работи в областта на директните продажби с международни назначения в Унгария, Ирландия, САЩ и Норвегия.
Тя притежава 10-годишен опит в областта на храненето, козметиката и грижата за кожата, като е работила за средни и големи компании за директни продажби.
Лора има предишен опит в изграждането на екипи по продажби и операции от началната фаза и постигането на високи резултати в продажбите.

ASGEIR NAALSUND
ОПЕРАТИВЕН ДИРЕКТОР

Asgeir Naalsund се присъедини към Eqology през февруари 2017 г. Образование в областта на финансите и бизнес администрацията и логистиката. Дългогодишен и богат опит в идентифицирането, наблюдението и намаляването на бизнес рисковете, финансовото управление и подобряването на процесите и рутинните дейности. Преди това Asgeir е работил като контрольор/мениджър „Финанси и бизнес администрация“ в Norsk Gjenvinning Industri AS в продължение на 7 години. Той има повече от 20 години опит в компютърната индустрия на различни длъжности като бизнес контрольор, контрольор и мениджър логистика в компании като GPI AS, Contempus AS, Affecto AS и свързани с тях компании.

CHRISTIAN ESPESETH
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ

Christian е стратегически партньор в Red Media, както и член на борда на Eqology. Той има много богат опит в различни области на комуникацията – от бизнес развитие и CRM до проекти за търговски марки и тактически дейности по продажбите. Тези дейности са предназначени както за малки организации и компании, така и за големи мултинационални компании. Благодарение на работата си в процесите на продажби и комуникация на рекламни и медийни агенции и клиенти, той е натрупал богат опит в тези области. Това му позволява да използва съдържанието и контактите както тактически, така и стратегически.

KIM ØIEN
ЧЛЕН НА СЪВЕТА

Øien има 25 години професионален опит в различни търговски организации, като от 2006 г. се фокусира върху хранителните добавки. Kim Øien е един от най-опитните предприемачи в областта на директните продажби в скандинавския регион. През последните три години той е постигнал силен ръст в продажбите на витамин К2 на TGMontgomery AS в Норвегия. Почти 10% от населението в Норвегия на възраст над 60 години вече са абонати на Øien. Сега той е пренесъл опита си от Норвегия на шведския пазар и вече наблюдава силен растеж.

Неговата рецепта за успех е да работи на пазара чрез използване на разказване на истории, съчетано с ефективно разпространение в социалните медии, цифрови и традиционни документи. Той се е заел сериозно с продажбата чрез взаимоотношения и е създал нов бизнес стандарт в директните продажби. Като член на управителния съвет на Eqology той се фокусира върху това да допринася за разработването на най-ефективните CRM системи и методологии за директни продажби.